Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cawthra North Subaru FC
fangs Tactiek Ragnar0k
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.9 gemiddelde waardering 61
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Rendón probeert naar een medespeler te passen. Kořen heeft problemen om de bal te vangen. Andreasi speelt de bal door. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón schiet op doel. Boyle bokst de bal weg.

4e minuut.
Fisher rent richting de bal. Fisher geeft de bal voor. Sagriotis heeft problemen om de bal te vangen. Justice rent richting de bal. Justice schiet op doel. Arrak bokst de bal weg.

6e minuut.
Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen passt de bal zonder na te denken. Rendón is nu in balbezit. Rendón haalt uit met een fantastische trap. Shimotaira probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kelly geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cloutier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Justice is nu in balbezit. Justice geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Uusikangas met de inworp. Porati geeft een lange en hoge pass. Kořen rent richting de bal. Rendón rent richting de bal. Rendón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Kořen de bal. Kořen geeft een lange en hoge pass. Garnett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rendón rent richting de bal. Rendón draait met de bal, schiet en ... Boyle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Rendón passt de bal in één keer door. Kořen rent richting de bal. Andreasi rent richting de bal. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen schiet op doel. Boyle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

42e minuut.
Rendón kopt de bal weg. Kořen is nu in balbezit. Garnett legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kořen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kelly neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Subaru FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 44%, Subaru FC 56%.
Cawthra North - Subaru FC 1:0

50e minuut.
Bobek kopt de bal weg. Rendón rent richting de bal. Uusikangas rent richting de bal. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kořen rent richting de bal. Kořen geeft een hoge lob. Bobek rent richting de bal. Bobek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Subaru FC 2:0

57e minuut.
Klungelig pakt Rendón de bal. Shimotaira rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rendón. Rendón krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bluth is nu in balbezit. Andreasi verovert de bal door een tackle van achteren. Kořen probeert naar een medespeler te passen. Rendón rent richting de bal. Rendón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Andreasi rent richting de bal. Justice bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasi onderschept slim de pass. Andreasi geeft een hoge lob. Rendón springt en kopt de bal. Boyle bokst de bal weg.

76e minuut.
Doeltrap. Weeks komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Shimotaira is nu in balbezit. Rendón onderschept slim de pass. Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas geeft de bal voor. Kořen maakt een snoekduik en kopt de bal. Boyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 45%, Subaru FC 55%.
Cawthra North - Subaru FC 2:0