Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Metrotown Coquitlam Mountain Lions
4defleft Tactiek new532
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
66.1 gemiddelde waardering 54.2
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Pęcak rent richting de bal. Pęcak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Polok de bal. Polok geeft een lange en hoge pass. Luts krijgt zijn hoofd ertegen. Mason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ulkowski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrotown - Coquitlam Mountain Lions 1:0

14e minuut.
Tokdemir met een sublieme pass. Polok rent richting de bal. Polok speelt de bal door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tokdemir is nu in balbezit. Tokdemir geeft een lange en hoge pass. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Metrotown - Coquitlam Mountain Lions 2:0

26e minuut.
Quốc Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak passt de bal in één keer door. Daar is Luts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts schiet op doel. Mason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Balaš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Polok de bal. Polok speelt de bal door. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Panin met een sublieme pass. Dajk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balaš. Balaš krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mahnken is nu in balbezit. Mahnken geeft de bal voor. Šebela rent richting de bal. Panin onderschept slim de pass. Panin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metrotown 39%, Coquitlam Mountain Lions 61%.
Metrotown - Coquitlam Mountain Lions 2:0

47e minuut.
Turkal is nu in balbezit. Turkal passt de bal in één keer door. Polok is nu in balbezit. Polok geeft de bal voor. Luts maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polowczyk geeft de bal voor. Tokdemir kopt de bal weg. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Balaš speelt de bal door. Tokdemir probeert naar een medespeler te passen. Ulkowski is nu in balbezit. Luts onderschept slim de pass. Luts haalt uit met een fantastische trap. Mason bokst de bal weg.

81e minuut.
Mahnken met een sublieme pass. Panin rent richting de bal. Šebela rent richting de bal. Panin verovert de bal door een tackle van achteren. Panin haalt uit met een fantastische trap. Miloklizovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Klungelig pakt Luts de bal. Quốc Hưng rent richting de bal. Luts onderschept slim de pass. Luts haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pęcak is nu in balbezit. Mason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Metrotown 31%, Coquitlam Mountain Lions 69%.
Metrotown - Coquitlam Mountain Lions 2:0