Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excavators[FC] Giancola Maple
532-C Tactiek Striker
47% Balbezit 53%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
46.5 gemiddelde waardering 43.4
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Zanardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardi geeft de bal voor. Inworp. Lampón met een snelle inworp. Gielnik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Giancola Maple 1:0

6e minuut.
Vendrame is nu in balbezit. Vendrame geeft een lange en hoge pass. Calderón met een sublieme pass. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Vendrame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zero is nu in balbezit. Zero geeft de bal voor. Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

27e minuut.
Daar is Piangerelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli verovert de bal door een tackle van achteren. Piangerelli schiet op doel. Wlazło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Excavators[FC] - Giancola Maple 1:1

31e minuut.
Vendrame geeft de bal voor. Zero kopt de bal weg. Yumurtalık is nu in balbezit. Piangerelli onderschept slim de pass. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Zero kopt de bal weg. Jakimowicz probeert de bal aan de voet te houden. Membribes rent richting de bal. Membribes geeft een lange en hoge pass. Macía kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quintana is nu in balbezit. Quintana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Quintana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandíček rent richting de bal. Lampón onderschept slim de pass. Lampón geeft een hoge lob. Macía controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excavators[FC] 40%, Giancola Maple 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Excavators[FC] - Giancola Maple 1:1

51e minuut.
Casseruola geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lampón met de inworp. Gielnik rent richting de bal. Gielnik geeft een lange en hoge pass. Brasini bokst de bal weg.

55e minuut.
Quintana haalt uit met een fantastische trap. Brasini met een sublieme pass. Jakimowicz kopt de bal weg. Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli draait met de bal, schiet en ... Wlazło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Casseruola bereikt de bal nog maar net als eerste. Casseruola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mărculescu de bal. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Mărculescu heeft problemen om de bal te vangen. Zero is nu in balbezit. Gielnik begaat een overtreding. Gielnik krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Brasini trapt de bal weg van het doel. Mărculescu kopt de bal weg. Zero is nu in balbezit. Zero haalt uit met een fantastische trap. Wlazło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Giancola Maple 1:2

80e minuut.
Macía rent richting de bal. Macía met een sublieme pass. Lampón met een sublieme pass. Quintana rent richting de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap. Brasini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Jakimowicz is nu in balbezit. Savón verovert de bal door een tackle van achteren. Savón geeft een lange en hoge pass. Zanardi heeft problemen om de bal te vangen. Quintana rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lampón neemt de hoekschop. Macía maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lampón passt de bal in één keer door. Quintana rent richting de bal. Zanardi geeft de bal voor. Macía heeft problemen om de bal te vangen. Macía haalt uit met een fantastische trap. Brasini bokst de bal weg.

88e minuut.
Savón is nu in balbezit. Savón passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chalabardo de bal. Patterson rent richting de bal. Patterson geeft de bal voor. Brasini bokst de bal weg.

90e minuut.
Lampón geeft een hoge lob. Quintana rent richting de bal. Macía rent richting de bal. Macía draait met de bal, schiet en ... Brasini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Excavators[FC] - Giancola Maple 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excavators[FC] 28%, Giancola Maple 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Excavators[FC] - Giancola Maple 2:2