Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Fertilizer Band of the Hawk
green2 Tactiek 433 tiki
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 40.6
solid Schieten good
good Passen weak
average Verdedigen good


13e minuut.
Happel passt de bal in één keer door. Bém rent richting de bal. Cartel begaat een overtreding. Cartel krijgt een gele kaart. Bém is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alkiza komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Grzywna speelt de bal door. Vandekasteele is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barriocanal. Vandekasteele wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vandekasteele kan niet meer verder spelen. Schwarz komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Balistreri probeert naar een medespeler te passen. Barriocanal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Happel. Happel krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Cartel probeert naar een medespeler te passen. Štetka is nu in balbezit. Chaniotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaniotis krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Palese trapt de bal weg. Zrlić kopt de bal weg. Chorąży is nu in balbezit. Bém onderschept slim de pass. Bém haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Štetka kan de bal niet met de borst controleren. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis passt de bal zonder na te denken. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fertilizer - Band of the Hawk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fertilizer 43%, Band of the Hawk 57%.
The Fertilizer - Band of the Hawk 1:0

53e minuut.
Kolsuz met een sublieme pass. Barriocanal rent richting de bal. Barriocanal speelt de bal door. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis schiet op doel. Palese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Inworp. Bateman met de inworp. Espinoza rent richting de bal. Espinoza draait met de bal, schiet en ... Palese probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Balistreri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaniotis is nu in balbezit. Chaniotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fertilizer - Band of the Hawk 2:0

69e minuut.
Strzyżowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kolsuz kopt de bal weg. Dubreuil bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Fertilizer - Band of the Hawk 3:0

70e minuut.
Tobiaszowski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cartel met een sublieme pass. Barriocanal heeft problemen om de bal te vangen. Nadolsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrlić verovert de bal door een tackle van achteren. Zrlić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bém verovert de bal door een tackle van achteren. Bém passt de bal met de wreef. Zrlić rent richting de bal. Zrlić haalt uit met een fantastische trap. Alkiza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Zrlić heeft problemen om de bal te vangen. Barriocanal bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriocanal passt de bal in één keer door. Chaniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Inworp. Telek komt het veld opgelopen. Busan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Gogov komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Busan bereikt de bal nog maar net als eerste. Busan geeft de bal voor. Grzywna rent richting de bal. Tobiaszowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tobiaszowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fertilizer 47%, Band of the Hawk 53%.
The Fertilizer - Band of the Hawk 3:0