Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scotti FC Lysak
4_1_3_1_1 Tactiek WIN
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 47.9
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Peruga is nu in balbezit. Peruga geeft een hoge lob. Kalluste rent richting de bal. Kalluste haalt uit met een fantastische trap. Peters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - FC Lysak 0:1

8e minuut.
Peruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Peruga passt de bal zonder na te denken. Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kalluste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalluste schiet op doel. Vivas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vivas probeert naar een medespeler te passen. Tsikandilakis kopt de bal weg. Daar is Ferlito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzycha rent richting de bal. Warzycha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kalluste is nu in balbezit. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalluste onderschept slim de pass. Kalluste draait met de bal, schiet en ... Vivas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - FC Lysak 0:2

27e minuut.
Quarina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nolan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitelki probeert de bal met de borst te controleren. Vitelki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Baglivo trapt de bal weg. Choroš kopt de bal weg. Klungelig pakt Quarina de bal. Vitelki rent richting de bal. Choroš speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Haffke passt de bal zonder na te denken. Kardoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardoš passt de bal met de wreef. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel. Hüseynbəyli bokst de bal weg.

36e minuut.
Chytroń neemt vlug de vrije trap. Choroš kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Moşanu de bal onder controle te krijgen. Vitelki is nu in balbezit. Vitelki draait met de bal, schiet en ... Vivas bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Peters geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Choroš met een snelle inworp. Klungelig pakt Vitelki de bal. Vitelki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Haffke geeft een hoge lob. Cheimonetos probeert de bal aan de voet te houden. Waleczek rent richting de bal. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Hüseynbəyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - FC Lysak 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotti 71%, FC Lysak 29%.
Scotti - FC Lysak 1:2

46e minuut.
Kieruczenko komt het veld opgelopen. Apostolov komt het veld opgelopen. Cienciała komt het veld opgelopen. Cozzupoli Valentini komt het veld opgelopen. Bertrand komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Haffke bereikt de bal nog maar net als eerste. Haffke probeert naar een medespeler te passen. Cozzupoli Valentini rent richting de bal. Waleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Waleczek draait met de bal, schiet en ... Hüseynbəyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Vivas trapt de bal weg. Cienciała kopt de bal weg. Gałczyński controleert de bal met de borst. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kardoš rent richting de bal. Kardoš passt de bal zonder na te denken. Cozzupoli Valentini met een sublieme pass. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Quarina kopt de bal weg. Daar is Baglivo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov haalt uit met een fantastische trap. Vivas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - FC Lysak 1:3

65e minuut.
Kieruczenko kopt de bal weg. Sekwa is nu in balbezit. Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Apostolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov schiet op doel. Vivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Moşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moşanu passt de bal in één keer door. Kardoš geeft de bal voor. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Cienciała maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Warzycha kopt de bal weg. Klungelig pakt Gray de bal. Apostolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kieruczenko speelt de bal door. Apostolov rent richting de bal. Gray legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gray krijgt een gele kaart. Apostolov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Apostolov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vivas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - FC Lysak 1:4

75e minuut.
Warzycha probeert de bal aan de voet te houden. Kieruczenko is nu in balbezit. Warzycha geeft een lange en hoge pass. Apostolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kieruczenko speelt de bal door. Warzycha rent richting de bal. Warzycha geeft de bal voor. Apostolov krijgt zijn hoofd ertegen. Vivas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Kieruczenko met een sublieme pass. Moşanu geeft een lange en hoge pass. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotti 59%, FC Lysak 41%.
Scotti - FC Lysak 1:4