Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Fertilizer Metrotown
green2 Tactiek 4defleft
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 67.4
adequate Schieten brilliant
good Passen formidable
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Luts geeft de bal voor. Nadolsky heeft problemen om de bal te vangen. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fertilizer - Metrotown 0:1

11e minuut.
Tokdemir probeert naar een medespeler te passen. Luts is nu in balbezit. Luts passt de bal zonder na te denken. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Luts heeft problemen om de bal te vangen. Cartel probeert naar een medespeler te passen. Kolsuz kan de bal niet met de borst controleren. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fertilizer - Metrotown 0:2

12e minuut.
Alkiza komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Pęcak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Polok de bal. Polok geeft een lange en hoge pass. Luts rent richting de bal. Luts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Polok rent richting de bal. Polok met een sublieme pass. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nadolsky de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Cartel is nu in balbezit. Pieszak verovert de bal door een tackle van achteren. Pieszak passt de bal in één keer door. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fertilizer - Metrotown 0:3

19e minuut.
Dauchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokdemir rent richting de bal. Tokdemir met een sublieme pass. Luts is nu in balbezit. Luts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bateman speelt de bal door. Barriocanal kan de bal niet met de borst controleren. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nadolsky de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Espinoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokdemir probeert naar een medespeler te passen. Polok rent richting de bal. Polok geeft een lange en hoge pass. Luts krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pęcak is nu in balbezit. Pęcak met een sublieme pass. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts haalt uit met een fantastische trap. Alkiza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fertilizer - Metrotown 0:4

33e minuut.
Polok probeert naar een medespeler te passen. Pęcak heeft problemen om de bal te vangen. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nadolsky de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fertilizer - Metrotown 0:5

38e minuut.
Tokdemir kopt de bal weg. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok geeft de bal voor. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel. Alkiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fertilizer 70%, Metrotown 30%.
The Fertilizer - Metrotown 0:5

46e minuut.
Daar is Nadolsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barriocanal is nu in balbezit. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak schiet op doel. Nadolsky probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Daar is Tokdemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokdemir speelt de bal door. Polok rent richting de bal. Polok geeft een hoge lob. Pęcak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Barriocanal is nu in balbezit. Pęcak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pęcak krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daoud komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Luts haalt uit met een fantastische trap. Pieszak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cartel rent richting de bal. Luts verovert de bal door een tackle van achteren. Luts draait met de bal, schiet en ... Alkiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Pęcak schiet op doel. Strzyżowski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luts krijgt zijn hoofd ertegen. Alkiza bokst de bal weg.

62e minuut.
Camacho geeft de bal voor. Polok heeft problemen om de bal te vangen. Polok geeft een lange en hoge pass. Luts rent richting de bal. Luts schiet op doel. Alkiza bokst de bal weg.

71e minuut.
Šebela met een sublieme pass. Polok is nu in balbezit. Polok speelt de bal door. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Alkiza bokst de bal weg.

75e minuut.
Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży begaat een overtreding. Luts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Telek komt het veld opgelopen. Tobiaszowski komt het veld opgelopen. Busan komt het veld opgelopen. Pęcak komt bij de bal en schiet. Nadolsky probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fertilizer - Metrotown 0:6

76e minuut.
Dauchez met een sublieme pass. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok geeft de bal voor. Pęcak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Fertilizer - Metrotown 0:7

80e minuut.
Inworp. Gogov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pęcak rent richting de bal. Pęcak geeft een hoge lob. Daar is Strzyżowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luts bereikt de bal nog maar net als eerste. Luts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pieszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieszak met een sublieme pass. Polok rent richting de bal. Polok geeft een lange en hoge pass. Luts krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Fertilizer 64%, Metrotown 36%.
The Fertilizer - Metrotown 0:7