Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excavators[FC] Cawthra North
532-C Tactiek fangs
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
46.8 gemiddelde waardering 56.7
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Sagriotis geeft een hoge lob. Uusikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusikangas passt de bal in één keer door. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Wlazło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Quigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Quigley passt de bal in één keer door. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Yumurtalık trapt de bal weg van het doel. Bednarczyk kopt de bal weg. Kurasbediani rent richting de bal. Rendón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kořen heeft problemen om de bal te vangen. Membribes rent richting de bal. Rendón onderschept slim de pass. Rendón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kořen rent richting de bal. Rendón is nu in balbezit. Daar is Kořen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Wlazło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Idoraş rent richting de bal. Idoraş geeft een hoge lob. Kořen rent richting de bal. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Cawthra North 0:1

35e minuut.
Uusikangas is nu in balbezit. Iznaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uusikangas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uusikangas met een snel genomen vrije trap. Rendón maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Iznaga geeft een hoge lob. Bednarczyk kopt de bal weg. Kurasbediani rent richting de bal. Kurasbediani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Cawthra North 0:2

41e minuut.
Bednarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bednarczyk geeft een lange en hoge pass. Rendón rent richting de bal. Rendón haalt uit met een fantastische trap. Wlazło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Cawthra North 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excavators[FC] 54%, Cawthra North 46%.
Excavators[FC] - Cawthra North 0:3

47e minuut.
Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas heeft problemen om de bal te vangen. Uusikangas geeft een hoge lob. Rendón maakt een snoekduik en kopt de bal. Wlazło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Cawthra North 0:4

52e minuut.
Idoraş geeft een hoge lob. Rendón kopt de bal weg. Kurasbediani is nu in balbezit. Kurasbediani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Cawthra North 0:5

59e minuut.
Ziarkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziarkowski geeft een lange en hoge pass. Rendón kopt de bal weg. Kurasbediani heeft problemen om de bal te vangen. Kurasbediani haalt uit met een fantastische trap. Wlazło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Cawthra North 0:6

64e minuut.
Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlie verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bednarczyk. Bednarczyk krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Savón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurasbediani. Savón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Savón met een snel genomen vrije trap. Felix met een sublieme pass. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen schiet op doel. Wlazło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Sagriotis passt de bal zonder na te denken. Uusikangas is nu in balbezit. Uusikangas passt de bal in één keer door. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Wlazło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Iznaga rent richting de bal. Quigley verovert de bal door een tackle van achteren. Quigley geeft een hoge lob. Kurasbediani is nu in balbezit. Kurasbediani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagriotis verovert de bal door een tackle van achteren. Sagriotis geeft een lange en hoge pass. Rendón is nu in balbezit. Rendón draait met de bal, schiet en ... Wlazło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Sagriotis kopt de bal weg. Savón probeert de bal aan de voet te houden. Rendón rent richting de bal. Rendón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excavators[FC] - Cawthra North 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excavators[FC] 64%, Cawthra North 36%.
Excavators[FC] - Cawthra North 0:7