Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Subaru FC Scotti
MF Ghost Tactiek 4_1_3_1_1
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.2 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Weeks onderschept slim de pass. Weeks probeert naar een medespeler te passen. Daoud speelt de bal door. Bellotte rent richting de bal. Bellotte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Gałczyński onderschept slim de pass. Gałczyński met een sublieme pass. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - Scotti 0:1

12e minuut.
Bradley kopt de bal weg. Daar is Weeks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weeks passt de bal met de wreef. Bellotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Subaru FC - Scotti 1:1

13e minuut.
Bellotte probeert naar een medespeler te passen. Tanner rent richting de bal. Tanner speelt de bal door. Daoud is nu in balbezit. Daoud schiet op doel. Vivas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Haffke probeert naar een medespeler te passen. Waleczek heeft problemen om de bal te vangen. Waleczek passt de bal met de wreef. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel. Kaclerowicz bokst de bal weg.

34e minuut.
Broussard geeft een lange en hoge pass. Bellotte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferlito. Bellotte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sterzinsky zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sterzinsky is nu in balbezit. Sterzinsky geeft een lange en hoge pass. Baglivo rent richting de bal. Daoud onderschept slim de pass. Daoud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bellotte is nu in balbezit. Daoud rent richting de bal. Baglivo verovert de bal door een tackle van achteren. Bellotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bailey komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Subaru FC 40%, Scotti 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Subaru FC - Scotti 1:1

46e minuut.
Gray probeert naar een medespeler te passen. Peters speelt de bal door. Gray is nu in balbezit. Bellotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kardoš kopt de bal weg. Tanner rent richting de bal. Tanner geeft de bal voor. Daoud is nu in balbezit. Daoud draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Sterzinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Sterzinsky passt de bal in één keer door. Bellotte is nu in balbezit. Bellotte draait met de bal, schiet en ... Vivas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

56e minuut.
Moşanu kopt de bal weg. Bailey rent richting de bal. Sterzinsky rent richting de bal. Sterzinsky geeft een lange en hoge pass. Daoud krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bradley onderschept slim de pass. Bradley geeft een lange en hoge pass. Bellotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellotte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Subaru FC - Scotti 2:1

75e minuut.
Inworp. Cloutier komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Quarina kopt de bal weg. Daoud probeert naar een medespeler te passen. Gray rent richting de bal. Bellotte onderschept slim de pass. Bellotte schiet op doel. Vivas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Bailey geeft een lange en hoge pass. Bellotte rent richting de bal. Gray rent richting de bal. Bellotte verovert de bal door een tackle van achteren. Bellotte geeft een lange en hoge pass. Vivas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Cloutier met een sublieme pass. Daar is Tanner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haffke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haffke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Subaru FC 36%, Scotti 64%.
Subaru FC - Scotti 2:1