Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Huskies Giancola Maple
Zubat Tactiek Striker
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
32.8 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten excellent
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


13e minuut.
Vandíček passt de bal in één keer door. Daar is Chalabardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalabardo geeft een hoge lob. Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vendrame passt de bal met de wreef. Mărculescu probeert naar een medespeler te passen. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero schiet op doel. Allen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Giancola Maple 0:1

38e minuut.
Daar is Michaels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero onderschept slim de pass. Zero draait met de bal, schiet en ... Allen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Giancola Maple 0:2

44e minuut.
Zanardi rent richting de bal. Zanardi geeft een hoge lob. Juzbasic kopt de bal weg. Klungelig pakt Piangerelli de bal. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Huskies 48%, Giancola Maple 52%.
AFC Huskies - Giancola Maple 0:2

46e minuut.
Vandíček passt de bal met de wreef. Vendrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame passt de bal in één keer door. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dunne rent richting de bal. Chalabardo verovert de bal door een tackle van achteren. Chalabardo probeert naar een medespeler te passen. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Giancola Maple 0:3

59e minuut.
Piangerelli rent richting de bal. Piangerelli passt de bal met de wreef. Mărculescu geeft een lange en hoge pass. Zero is nu in balbezit. Zero haalt uit met een fantastische trap. Allen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. Allen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Verreault rent richting de bal. Casseruola rent richting de bal. Casseruola geeft een lange en hoge pass. Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Matlak kopt de bal weg. Juzbasic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piangerelli is nu in balbezit. Piangerelli haalt uit met een fantastische trap. Allen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Huskies - Giancola Maple 0:4

75e minuut.
Vandíček met de inworp. Vendrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrame passt de bal in één keer door. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Zero verovert de bal door een tackle van achteren. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz passt de bal zonder na te denken. Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Huskies 56%, Giancola Maple 44%.
AFC Huskies - Giancola Maple 0:4