Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pills Utd Wrathful Atletico
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Sheehan rent richting de bal. Sheehan passt de bal in één keer door. Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sheehan rent richting de bal. Sheehan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
MacDougall is nu in balbezit. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacDougall. Fernandez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matthews met een snel genomen vrije trap. DeGuzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pills Utd 61%, Wrathful Atletico 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pills Utd - Wrathful Atletico 0:0

49e minuut.
Gerrard speelt de bal door. Sulu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dumont. Dumont krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Fernandez is nu in balbezit. Verreault rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernandez. Fernandez krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Dandenault met een sublieme pass. Gerrard met een sublieme pass. Keele speelt de bal door. Sulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandenault verovert de bal door een tackle van achteren. Dandenault probeert naar een medespeler te passen. Sheehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheehan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gerrard met een sublieme pass. Fernandez rent richting de bal. Fernandez passt de bal zonder na te denken. Sulu rent richting de bal. Sulu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pills Utd - Wrathful Atletico 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pills Utd 39%, Wrathful Atletico 61%.
Pills Utd - Wrathful Atletico 0:1