Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LittleWarriorFC Hellas Bears
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Adams kopt de bal weg. Ratcliff is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hurne. Hurne krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Striker onderschept slim de pass. Striker speelt de bal door. MacMillan rent richting de bal. MacMillan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LittleWarriorFC - Hellas Bears 1:0

39e minuut.
Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri schiet op doel. Ortega is nu in balbezit. Ortega draait met de bal, schiet en ... Gagne probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Béliveau geeft de bal voor. Lifeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eglinton met een sublieme pass. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LittleWarriorFC 40%, Hellas Bears 60%.
LittleWarriorFC - Hellas Bears 1:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eglinton met een snelle inworp. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri haalt uit met een fantastische trap. Gagne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LittleWarriorFC - Hellas Bears 1:1

55e minuut.
Eglinton geeft een hoge lob. Lavigne controleert de bal met de borst. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ... Gagne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Willebrands bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker onderschept slim de pass. Striker probeert naar een medespeler te passen. Adams rent richting de bal. Adams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
MacMillan passt de bal met de wreef. MacCulloch heeft problemen om de bal te vangen. MacCulloch geeft een lange en hoge pass. MacMillan is nu in balbezit. MacMillan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Defoe onderschept slim de pass. Defoe speelt de bal door. Adams is nu in balbezit. MacMillan is nu in balbezit. MacMillan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Defoe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanderpool komt het veld opgelopen. Steele met een harde bal richting middenveld. Vanderpool kopt de bal weg. Daar is Hurne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMillan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cumberland geeft de bal voor. Robson kopt de bal weg. Klungelig pakt Willebrands de bal. Adams rent richting de bal. Adams haalt uit met een fantastische trap. Steele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LittleWarriorFC 41%, Hellas Bears 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LittleWarriorFC - Hellas Bears 1:1