Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:16
  • Competitiewedstrijd: League II.01
  • Stadion: OL69 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3031
OL69 Ours Varennes
OL 3 Tactiek 4123
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 42.7
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
redelijk Verdedigen goed


16e minuut.
Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bluth verovert de bal door een tackle van achteren. Bluth speelt de bal door. Molson bereikt de bal nog maar net als eerste. Molson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grębosz met de inworp. Sabatier met een sublieme pass. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. RunningBear bokst de bal weg.

23e minuut.
Szymkiewicz met een snelle inworp. Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner met een sublieme pass. Stevenson rent richting de bal. Stevenson haalt uit met een fantastische trap. Malbašić bokst de bal weg.

32e minuut.
Sabatier rent richting de bal. Sabatier probeert naar een medespeler te passen. Britner rent richting de bal. Szczęch onderschept slim de pass. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. RunningBear kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonopoulos is nu in balbezit. Sabatier onderschept slim de pass. Sabatier geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Molson rent richting de bal. Molson passt de bal zonder na te denken. Wojewódzki rent richting de bal. MacDougall onderschept slim de pass. MacDougall geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OL69 59%, Ours Varennes 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OL69 - Ours Varennes 0:0

55e minuut.
MacDougall is nu in balbezit. MacDougall passt de bal in één keer door. Britner bereikt de bal nog maar net als eerste. Britner geeft een lange en hoge pass. Hooper springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OL69 - Ours Varennes 0:1

64e minuut.
Britner probeert naar een medespeler te passen. Chen rent richting de bal. Chen met een sublieme pass. Hooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooper geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Grębosz geeft een hoge lob. Kobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobel passt de bal zonder na te denken. Szczęch rent richting de bal. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. RunningBear bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OL69 60%, Ours Varennes 40%.
OL69 - Ours Varennes 0:1