Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niggalatasaray R. A. P. T. O. R. S
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 27.1
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


21e minuut.
Ortega Santiago probeert de bal met de borst te controleren. Columbro rent richting de bal. Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Columbro is nu in balbezit. Columbro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Ortega Santiago onderschept slim de pass. Teymuryan onderschept slim de pass. Teymuryan speelt de bal door. Columbro is nu in balbezit. Columbro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niggalatasaray 61%, R. A. P. T. O. R. S 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:0

47e minuut.
Palma rent richting de bal. Ortega Santiago is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palma. Palma krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Strazzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Columbro verovert de bal door een tackle van achteren. Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan draait met de bal, schiet en ... Lawrence probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Palma controleert de bal met de borst. Ortega Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega Santiago geeft de bal voor. Hill rent richting de bal. Hill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Teymuryan rent richting de bal. Columbro rent richting de bal. Teymuryan rent richting de bal. Columbro is nu in balbezit. Columbro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:1

66e minuut.
Howard rent richting de bal. Howard probeert naar een medespeler te passen. Teymuryan is nu in balbezit. Columbro rent richting de bal. Columbro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan geeft een lange en hoge pass. Khanchvankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanchvankyan passt de bal in één keer door. Columbro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hill speelt de bal door. Daar is Lemire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onstad rent richting de bal. Lemire onderschept slim de pass. Lemire haalt uit met een fantastische trap. Rafferty bokst de bal weg.

89e minuut.
Khanchvankyan kopt de bal weg. Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan speelt de bal door. Columbro is nu in balbezit. Columbro schiet op doel. Lawrence bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niggalatasaray 54%, R. A. P. T. O. R. S 46%.
Niggalatasaray - R. A. P. T. O. R. S 0:1