Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrathful Atletico North Lions
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Gerrard passt de bal met de wreef. Matthews rent richting de bal. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez onderschept slim de pass. Fernandez met een sublieme pass. Sulu rent richting de bal. Sulu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ercolani met een harde bal richting middenveld. Dawson kopt de bal weg. Fernandes heeft problemen om de bal te vangen. Lemire is nu in balbezit. Lemire schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Atletico - North Lions 0:1

14e minuut.
Gerrard passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sulu de bal. Fernandez is nu in balbezit. Sulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wrathful Atletico - North Lions 1:1

31e minuut.
Sulu rent richting de bal. Sulu draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Grant de bal. Sulu rent richting de bal. Sulu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Atletico - North Lions 2:1

38e minuut.
Keele geeft de bal voor. Leclair probeert de bal aan de voet te houden. Sulu is nu in balbezit. Sulu schiet op doel. Ercolani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrathful Atletico 47%, North Lions 53%.
Wrathful Atletico - North Lions 2:1

56e minuut.
Matthews geeft de bal voor. Daar is Sulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grant geeft een hoge lob. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wrathful Atletico - North Lions 2:2

59e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Fernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve probeert naar een medespeler te passen. Sulu rent richting de bal. Sulu schiet op doel. Ercolani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Atletico - North Lions 3:2

64e minuut.
Leclair geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernandez rent richting de bal. Fernandez geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sulu maakt een snoekduik en kopt de bal. Grant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bryant is nu in balbezit. Bryant haalt uit met een fantastische trap. Ercolani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Atletico - North Lions 4:2

87e minuut.
Diplacido bereikt de bal nog maar net als eerste. Diplacido geeft een lange en hoge pass. Gerrard heeft problemen om de bal te vangen. Lemire rent richting de bal. Lemire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrathful Atletico 32%, North Lions 68%.
Wrathful Atletico - North Lions 4:2