Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Bears Hellas Bears
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bernier is nu in balbezit. Bernier probeert naar een medespeler te passen. Béliveau speelt de bal door. Barnes is nu in balbezit. Barnes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dagenais verovert de bal door een tackle van achteren. Hurne is nu in balbezit. Dagenais onderschept slim de pass. Dagenais haalt uit met een fantastische trap. Steele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Hellas Bears 1:0

23e minuut.
Labonté onderschept slim de pass. Labonté geeft de bal voor. Lammie is nu in balbezit. Lammie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Bears - Hellas Bears 2:0

29e minuut.
Deschenes geeft een hoge lob. Daar is Dandenault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagenais is nu in balbezit. Lammie rent richting de bal. Lammie schiet op doel. Steele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Steele niet meer kan verder spelen. Reynolds komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Klungelig pakt Dandenault de bal. Stalteri rent richting de bal. Stalteri passt de bal in één keer door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bertrand geeft een lange en hoge pass. Eglinton kopt de bal weg. Klungelig pakt Peters de bal. Ortega is nu in balbezit. Ortega schiet op doel. Travis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Bears 46%, Hellas Bears 54%.
Fierce Bears - Hellas Bears 2:0

68e minuut.
Willebrands geeft de bal voor. Buck rent richting de bal. Labonté is nu in balbezit. Stalteri rent richting de bal. Stalteri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Robson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Robson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Labonté is nu in balbezit. Stalteri verovert de bal door een tackle van achteren. Dandenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalteri onderschept slim de pass. Stalteri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Stalteri is nu in balbezit. Stalteri speelt de bal door. Buck bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Bears 48%, Hellas Bears 52%.
Fierce Bears - Hellas Bears 2:0