Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. A. P. T. O. R. S OL69
Normal Tactiek OL 3
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 35.8
matig Schieten goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Sejdić passt de bal in één keer door. Blouin rent richting de bal. Blouin geeft een lange en hoge pass. Sejdić is nu in balbezit. Sejdić draait met de bal, schiet en ... Morariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khanchvankyan is nu in balbezit. Khanchvankyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
R. A. P. T. O. R. S - OL69 1:0

3e minuut.
Cochran passt de bal in één keer door. Alvre heeft problemen om de bal te vangen. Edgar verovert de bal door een tackle van achteren. Reche bereikt de bal nog maar net als eerste. Reche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Alvre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koçaner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reche is nu in balbezit. Reche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bueno Avila met een sublieme pass. Tourigney rent richting de bal. Reche onderschept slim de pass. Reche schiet op doel. Rafferty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R. A. P. T. O. R. S - OL69 1:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczęch komt het veld opgelopen. Peräjärvi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. A. P. T. O. R. S 53%, OL69 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R. A. P. T. O. R. S - OL69 1:1

57e minuut.
Koçaner passt de bal met de wreef. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch passt de bal met de wreef. Peräjärvi is nu in balbezit. Peräjärvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rafferty niet meer kan verder spelen. Nesta komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Blouin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teymuryan geeft een lange en hoge pass. Khanchvankyan kopt de bal weg. Sejdić rent richting de bal. Sejdić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. A. P. T. O. R. S - OL69 2:1

66e minuut.
Szczęch rent richting de bal. Szczęch met een sublieme pass. Peräjärvi rent richting de bal. Peräjärvi haalt uit met een fantastische trap. Nesta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R. A. P. T. O. R. S - OL69 2:2

76e minuut.
Peräjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvre begaat een overtreding. Peräjärvi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kobel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Alvre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bueno Avila geeft een hoge lob. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft een hoge lob. Bueno Avila geeft de bal voor. Szymkiewicz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Cochran verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno Avila speelt de bal door. Szczęch is nu in balbezit. Peräjärvi rent richting de bal. Peräjärvi draait met de bal, schiet en ... Nesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. A. P. T. O. R. S 60%, OL69 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R. A. P. T. O. R. S - OL69 2:2