Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ours Varennes Niggalatasaray
4123 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 20.7
good Schieten average
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Lyall bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyall geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Strazzari de bal onder controle te krijgen. Hooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bluth met een sublieme pass. Lyall rent richting de bal. Lyall met een sublieme pass. Hooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooper haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lawrence probeert wanhopig de bal te grijpen. Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ours Varennes - Niggalatasaray 1:0

21e minuut.
Stevenson is nu in balbezit. Stevenson passt de bal in één keer door. Molson rent richting de bal. Molson haalt uit met een fantastische trap. Lawrence probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lemire probeert de bal aan de voet te houden. Stevenson rent richting de bal. Stevenson passt de bal in één keer door. Hooper rent richting de bal. Hooper haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Creamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Creamer geeft een hoge lob. Lemire is nu in balbezit. Lemire schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Britner kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stevenson de bal onder controle te krijgen. Molson rent richting de bal. Stevenson heeft problemen om de bal te vangen. Stevenson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bluth passt de bal zonder na te denken. Strazzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooper verovert de bal door een tackle van achteren. Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzari rent richting de bal. Hooper verovert de bal door een tackle van achteren. Stevenson rent richting de bal. Stevenson draait met de bal, schiet en ... Lawrence probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ours Varennes 37%, Niggalatasaray 63%.
Ours Varennes - Niggalatasaray 1:0

49e minuut.
Antonopoulos passt de bal met de wreef. Stevenson rent richting de bal. Stevenson probeert naar een medespeler te passen. Hooper rent richting de bal. Hooper schiet op doel. Lawrence verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ours Varennes - Niggalatasaray 2:0

51e minuut.
Antonopoulos probeert naar een medespeler te passen. Molson bereikt de bal nog maar net als eerste. Molson passt de bal zonder na te denken. Hooper heeft problemen om de bal te vangen. Hooper draait met de bal, schiet en ... Lawrence kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Hastings geeft de bal voor. Inworp. Lyall met een snelle inworp. Daar is Molson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ours Varennes - Niggalatasaray 3:0

60e minuut.
Chen geeft een hoge lob. Strazzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson onderschept slim de pass. Molson is nu in balbezit. Molson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lawrence probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Molson passt de bal in één keer door. Hastings rent richting de bal. Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevenson schiet op doel. Strazzari probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bluth probeert de bal aan de voet te houden. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Britner verovert de bal door een tackle van achteren. Molson rent richting de bal. Molson passt de bal zonder na te denken. Lawrence probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stevenson is nu in balbezit. Stevenson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ours Varennes - Niggalatasaray 4:0

74e minuut.
Lyall passt de bal in één keer door. Hastings heeft problemen om de bal te vangen. Stevenson is nu in balbezit. Stevenson draait met de bal, schiet en ... Lawrence maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ours Varennes - Niggalatasaray 5:0

80e minuut.
Stevenson is nu in balbezit. Stevenson passt de bal in één keer door. Hooper rent richting de bal. Hooper schiet op doel. Lawrence maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Cahill kopt de bal weg. Molson rent richting de bal. Molson passt de bal met de wreef. Hooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Hooper schiet op doel. Lawrence bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lyall zal de hoekschop nemen. Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lyall geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hooper krijgt zijn hoofd ertegen. Lawrence kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hastings bereikt de bal nog maar net als eerste. Hastings geeft een hoge lob. Chen heeft problemen om de bal te vangen. Chen geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ours Varennes 24%, Niggalatasaray 76%.
Ours Varennes - Niggalatasaray 5:0