Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Lions Generic Team Name
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 21
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Quinlan is nu in balbezit. Knight Jr is nu in balbezit. Quinlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knight Jr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nadeau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cooke rent richting de bal. Dawson verovert de bal door een tackle van achteren. Shatner rent richting de bal. Dawson onderschept slim de pass. Dawson schiet op doel. Broussard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Lions 51%, Generic Team Name 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Lions - Generic Team Name 0:0

50e minuut.
Monsalve speelt de bal door. Marshall is nu in balbezit. Quinlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall onderschept slim de pass. Marshall passt de bal zonder na te denken. Ercolani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Knight Jr geeft een hoge lob. Hamilton kan de bal niet met de borst controleren. Ercolani begaat een overtreding. Hamilton raakt geblesseerd tijdens het duel. Cooke met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Lions - Generic Team Name 0:1

58e minuut.
Nadeau geeft de bal voor. Ercolani kopt de bal weg. Klungelig pakt Monsalve de bal. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ercolani geeft de bal voor. Daar is Lemire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire onderschept slim de pass. Lemire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Acres Jr de bal onder controle te krijgen. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooke verovert de bal door een tackle van achteren. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Broussard trapt de bal weg. Marshall kopt de bal weg. Grant probeert de bal met de borst te controleren. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Grant kopt de bal weg. Nadeau is nu in balbezit. Nadeau met een sublieme pass. Marshall rent richting de bal. Marshall schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
North Lions - Generic Team Name 0:2

84e minuut.
Klungelig pakt Monsalve de bal. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson speelt de bal door. Lemire bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemire haalt uit met een fantastische trap. Broussard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Lions 54%, Generic Team Name 46%.
North Lions - Generic Team Name 0:2