Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banzazouz FC R. A. P. T. O. R. S
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 27.7
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston begaat een overtreding. Teymuryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Cochran met een snel genomen vrije trap. Sejdić krijgt zijn hoofd ertegen. Cumberland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Underwood onderschept slim de pass. Underwood speelt de bal door. Tourigney is nu in balbezit. Burke onderschept slim de pass. Burke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Underwood passt de bal zonder na te denken. Teymuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sejdić de bal. Sejdić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Neil is nu in balbezit. Neil geeft de bal voor. Underwood is nu in balbezit. Underwood passt de bal zonder na te denken. Teymuryan probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sejdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - R. A. P. T. O. R. S 0:1

12e minuut.
Burke passt de bal zonder na te denken. Daar is Cochran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cochran speelt de bal door. Sejdić rent richting de bal. Sejdić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - R. A. P. T. O. R. S 0:2

13e minuut.
Khanchvankyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Teymuryan de bal. Teymuryan passt de bal in één keer door. Sejdić rent richting de bal. Sejdić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. O`Donnell probeert de bal aan de voet te houden. Houston is nu in balbezit. Teymuryan verovert de bal door een tackle van achteren. Teymuryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Neil rent richting de bal. Blouin onderschept slim de pass. Blouin met een sublieme pass. Sejdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdić schiet op doel. Cumberland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Teymuryan probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Clayden de bal onder controle te krijgen. Blouin speelt de bal door. Sejdić is nu in balbezit. Sejdić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Khanchvankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanchvankyan verovert de bal door een tackle van achteren. Khanchvankyan geeft de bal voor. Sejdić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Columbro geeft een hoge lob. Daar is Teymuryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teymuryan met een sublieme pass. Sejdić rent richting de bal. Sejdić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - R. A. P. T. O. R. S 0:3

32e minuut.
Cochran speelt de bal door. Teymuryan is nu in balbezit. Sejdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejdić schiet op doel. Cumberland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - R. A. P. T. O. R. S 0:4

35e minuut.
O`Donnell geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Teymuryan de bal onder controle te krijgen. Sejdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan is nu in balbezit. Teymuryan schiet op doel. Cumberland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khanchvankyan neemt de hoekschop. Cumberland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sejdić is nu in balbezit. Sejdić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - R. A. P. T. O. R. S 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banzazouz FC 75%, R. A. P. T. O. R. S 25%.
Banzazouz FC - R. A. P. T. O. R. S 0:5

51e minuut.
Blouin geeft een hoge lob. Sejdić rent richting de bal. Aceves legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sejdić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sejdić kan niet meer verder spelen. Palma komt het veld opgelopen. Teymuryan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - R. A. P. T. O. R. S 0:6

61e minuut.
Klungelig pakt Neil de bal. Neil speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Blouin de bal onder controle te krijgen. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - R. A. P. T. O. R. S 1:6

64e minuut.
Onstad onderschept slim de pass. Teymuryan is nu in balbezit. Teymuryan passt de bal zonder na te denken. Palma rent richting de bal. Palma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Banzazouz FC - R. A. P. T. O. R. S 1:7

82e minuut.
Blouin onderschept slim de pass. Blouin geeft een lange en hoge pass. Khanchvankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanchvankyan draait met de bal, schiet en ... Cumberland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banzazouz FC 58%, R. A. P. T. O. R. S 42%.
Banzazouz FC - R. A. P. T. O. R. S 1:7