Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:16
  • Competitiewedstrijd: League II.01
  • Stadion: OL69 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2766
OL69 Hellas Bears
OL 3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 17
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kobel rent richting de bal. Kobel passt de bal zonder na te denken. Willebrands rent richting de bal. Reche verovert de bal door een tackle van achteren. Reche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Szymkiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buonocunto komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Deschenes met een sublieme pass. Koçaner probeert naar een medespeler te passen. Bertrand controleert de bal met de borst. Reche bereikt de bal nog maar net als eerste. Reche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kobel onderschept slim de pass. Kobel geeft een lange en hoge pass. Buonocunto is nu in balbezit. Reche bereikt de bal nog maar net als eerste. Reche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner passt de bal zonder na te denken. Edgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Reche bereikt de bal nog maar net als eerste. Reche schiet op doel. Steele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Bueno Avila passt de bal met de wreef. Edgar rent richting de bal. Bertrand is nu in balbezit. Edgar onderschept slim de pass. Edgar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OL69 - Hellas Bears 1:0

23e minuut.
Daar is Willebrands, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buonocunto rent richting de bal. Buonocunto passt de bal in één keer door. Edgar is nu in balbezit. Edgar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Reche de bal. Béliveau speelt de bal door. Edgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kobel rent richting de bal. Kobel met een sublieme pass. Koçaner met een sublieme pass. Reche rent richting de bal. Reche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Béliveau de bal. Edgar rent richting de bal. Reche heeft problemen om de bal te vangen. Edgar rent richting de bal. Edgar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OL69 - Hellas Bears 2:0

37e minuut.
Howard is nu in balbezit. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez met een sublieme pass. Edgar rent richting de bal. Edgar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peräjärvi komt het veld opgelopen. Szczęch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OL69 26%, Hellas Bears 74%.
OL69 - Hellas Bears 2:0

47e minuut.
Daar is Bertrand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peräjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertrand met een sublieme pass. Peräjärvi rent richting de bal. Peräjärvi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OL69 - Hellas Bears 3:0

54e minuut.
Szczęch bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräjärvi is nu in balbezit. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch schiet op doel. Steele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OL69 - Hellas Bears 4:0

57e minuut.
Buonocunto probeert naar een medespeler te passen. Hurne probeert de bal met de borst te controleren. Szczęch is nu in balbezit. Peräjärvi is nu in balbezit. Peräjärvi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buonocunto passt de bal zonder na te denken. Szczęch rent richting de bal. Szczęch passt de bal met de wreef. Peräjärvi rent richting de bal. Peräjärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OL69 - Hellas Bears 5:0

64e minuut.
Peräjärvi onderschept slim de pass. Peräjärvi passt de bal zonder na te denken. Buonocunto speelt de bal door. Bueno Avila rent richting de bal. Bueno Avila passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Buonocunto rent richting de bal. Buonocunto geeft een lange en hoge pass. Bertrand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczęch is nu in balbezit. Szczęch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OL69 - Hellas Bears 6:0

68e minuut.
Koçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçaner met een sublieme pass. Howard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peräjärvi rent richting de bal. Peräjärvi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Koçaner kopt de bal weg. Szczęch is nu in balbezit. Cumberland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szczęch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Peräjärvi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Steele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OL69 - Hellas Bears 7:0

83e minuut.
Koçaner speelt de bal door. Szczęch rent richting de bal. Peräjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęch rent richting de bal. Szczęch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Buonocunto is nu in balbezit. Peräjärvi is nu in balbezit. Daar is Buonocunto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peräjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräjärvi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OL69 22%, Hellas Bears 78%.
OL69 - Hellas Bears 7:0