Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Nationals white royals
Normal Tactiek 3-3-4
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 39.3
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


4e minuut.
Čičvarić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tenu de bal. Keo rent richting de bal. Tenu onderschept slim de pass. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:1

5e minuut.
Allen met een sublieme pass. Inworp. Čičvarić met de inworp. Aba geeft de bal voor. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Brens probeert naar een medespeler te passen. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Tenu passt de bal in één keer door. Čičvarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čičvarić schiet op doel. Paal! Cloutier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloutier geeft de bal voor. Čičvarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čičvarić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:2

18e minuut.
Davidson passt de bal in één keer door. Tenu is nu in balbezit. Tenu passt de bal zonder na te denken. Čičvarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čičvarić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Keo trapt de bal weg. Daar is Gamgee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonet met een sublieme pass. Davidson rent richting de bal. Davidson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Allen heeft problemen om de bal te vangen. Čičvarić rent richting de bal. Čičvarić passt de bal in één keer door. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cloutier geeft een hoge lob. Aba kopt de bal weg. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Tenu haalt uit met een fantastische trap. Keo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:3

24e minuut.
Gonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Keo de bal. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:4

28e minuut.
Klungelig pakt Tenu de bal. Cloutier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu draait met de bal, schiet en ... Robitaille werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:5

30e minuut.
Aba passt de bal met de wreef. Daar is Tenu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanderpool probeert naar een medespeler te passen. Čičvarić is nu in balbezit. Čičvarić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Sagaz komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonet geeft een lange en hoge pass. Aba probeert de bal aan de voet te houden. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Tenu rent richting de bal. Gonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonet passt de bal in één keer door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:6

45e minuut.
Vilić komt het veld opgelopen. Surdu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Nationals 71%, white royals 29%.
Olympique Nationals - white royals 0:6

49e minuut.
Klungelig pakt Hooper de bal. Aba is nu in balbezit. Aba passt de bal zonder na te denken. Čičvarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čičvarić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vanderpool heeft problemen om de bal te vangen. Čičvarić is nu in balbezit. Čičvarić probeert naar een medespeler te passen. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Korycki komt het veld opgelopen. Robitaille trapt de bal weg. Broussard kopt de bal weg. Hooper is nu in balbezit. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:7

53e minuut.
Aba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aba passt de bal in één keer door. Gonet geeft een hoge lob. Tenu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Davidson met een sublieme pass. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu passt de bal zonder na te denken. Čičvarić rent richting de bal. Čičvarić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gonet passt de bal zonder na te denken. Čičvarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čičvarić passt de bal met de wreef. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:8

60e minuut.
Davidson met de inworp. Gonet speelt de bal door. Cloutier is nu in balbezit. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:9

61e minuut.
Čičvarić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aba is nu in balbezit. Aba geeft de bal voor. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson schiet op doel. Robitaille kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:10

63e minuut.
Keo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu onderschept slim de pass. Čičvarić is nu in balbezit. Čičvarić schiet op doel. Robitaille maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:11

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maddison komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Robitaille met een sublieme pass. Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison geeft een hoge lob. Čičvarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čičvarić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:12

70e minuut.
Maddison bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddison passt de bal met de wreef. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Robitaille maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:13

72e minuut.
Gamgee rent richting de bal. Gamgee passt de bal zonder na te denken. Daar is Vanderpool, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu rent richting de bal. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:14

75e minuut.
Broussard onderschept slim de pass. Broussard geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maddison met een snelle inworp. Gonet geeft de bal voor. Paal!

77e minuut.
Sagaz geeft de bal voor. Čičvarić rent richting de bal. Aba geeft een hoge lob. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Aba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aba passt de bal met de wreef. Tenu is nu in balbezit. Tenu schiet op doel. Robitaille probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:15

82e minuut.
Klungelig pakt Vanderpool de bal. Čičvarić speelt de bal door. Cloutier rent richting de bal. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aba rent richting de bal. Aba speelt de bal door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel. Robitaille maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Nationals - white royals 0:16

87e minuut.
Robitaille trapt de bal weg van het doel. Gonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonet geeft een lange en hoge pass. Maddison is nu in balbezit. Maddison schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Nationals 82%, white royals 18%.
Olympique Nationals - white royals 0:16