Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Bay Vase FC snowhares
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Bellavance bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellavance heeft problemen om de bal te vangen. Bellavance met een sublieme pass. Wang heeft problemen om de bal te vangen. Wang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Summerhill is nu in balbezit. Aunger rent richting de bal. Aunger speelt de bal door. Wang rent richting de bal. Wang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Bay Vase FC 43%, snowhares 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Bay Vase FC - snowhares 0:0

66e minuut.
Daar is Cassano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teixeira rent richting de bal. Teixeira speelt de bal door. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Berry trapt de bal weg van het doel. Tanner rent richting de bal. Tanner passt de bal in één keer door. O`Neil rent richting de bal. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Bay Vase FC - snowhares 0:1

77e minuut.
Inworp. Blackburn met de inworp. Cassano probeert naar een medespeler te passen. Aunger rent richting de bal. Aunger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jang geeft een hoge lob. Daar is Wang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Wang haalt uit met een fantastische trap. Giacomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
North Bay Vase FC - snowhares 1:1

84e minuut.
O`Neil is nu in balbezit. O`Neil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fitzgerald de bal. Fitzgerald haalt uit met een fantastische trap. Anderson probeert de bal aan de voet te houden. Beckmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Bay Vase FC 51%, snowhares 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Bay Vase FC - snowhares 1:1