Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:16
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: ABCDE FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2899
ABCDE FC dominate fc
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Rafferty geeft de bal voor. de Vos heeft problemen om de bal te vangen. Xausa bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin is nu in balbezit. Austin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Eglinton geeft een hoge lob. Godfrey kopt de bal weg. Inworp. Cochrane met de inworp. Xausa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Rafferty de bal onder controle te krijgen. Desjardin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ashworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Austin rent richting de bal. Austin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Desjardin is nu in balbezit. Xausa rent richting de bal. Xausa passt de bal zonder na te denken. Austin rent richting de bal. Austin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Godfrey rent richting de bal. Bell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Godfrey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Godfrey met een snel genomen vrije trap. Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman haalt uit met een fantastische trap. Smith kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABCDE FC - dominate fc 0:1

20e minuut.
Eglinton geeft de bal voor. Klungelig pakt Godfrey de bal. Austin is nu in balbezit. Austin schiet op doel. Lemaître probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCDE FC 32%, dominate fc 68%.
ABCDE FC - dominate fc 0:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devine met de inworp. de Vos met een sublieme pass. Meuleman rent richting de bal. Meuleman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Meuleman rent richting de bal. de Vos rent richting de bal. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vos rent richting de bal. de Vos haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCDE FC 37%, dominate fc 63%.
ABCDE FC - dominate fc 0:1