Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:16
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: WaffeX Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1798
WaffeX NEKROSZ FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 22.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira passt de bal in één keer door. Vaillancourt rent richting de bal. Vaillancourt draait met de bal, schiet en ... Boissieres probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gupta kan de bal niet met de borst controleren. Huet onderschept slim de pass. Huet speelt de bal door. Vaillancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaillancourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WaffeX - NEKROSZ FC 0:1

41e minuut.
Burr bereikt de bal nog maar net als eerste. McCarthy onderschept slim de pass. McCarthy passt de bal zonder na te denken. Vaillancourt rent richting de bal. Vaillancourt schiet op doel. Boissieres bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
McCarthy met een snelle inworp. Arnaud geeft de bal voor. Vaillancourt rent richting de bal. Vaillancourt schiet op doel. Boissieres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WaffeX - NEKROSZ FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WaffeX 52%, NEKROSZ FC 48%.
WaffeX - NEKROSZ FC 0:2

49e minuut.
Huet onderschept slim de pass. Vaillancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer is nu in balbezit. Orefice verovert de bal door een tackle van achteren. Orefice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WaffeX - NEKROSZ FC 0:3

50e minuut.
Lincoln rent richting de bal. Vaillancourt is nu in balbezit. Lincoln begaat een overtreding. Vaillancourt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Orefice bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vos is nu in balbezit. Orefice verovert de bal door een tackle van achteren. Vaillancourt rent richting de bal. Vaillancourt draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Doeltrap. Boissieres trapt de bal weg. Pereira kopt de bal weg. Vaillancourt rent richting de bal. Vaillancourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WaffeX - NEKROSZ FC 0:4

88e minuut.
Vanderpool geeft een lange en hoge pass. de Vos rent richting de bal. de Vos passt de bal met de wreef. Lincoln bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincoln draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Praljak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WaffeX 58%, NEKROSZ FC 42%.
WaffeX - NEKROSZ FC 0:4