Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Kingston FC Gijon
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Gallardo onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labatt rent richting de bal. Labatt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gusberti geeft een hoge lob. D`Alessandro rent richting de bal. Daar is Hill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hill draait met de bal, schiet en ... Ellison probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Kingston - FC Gijon 0:1

18e minuut.
Silvestrini is nu in balbezit. D`Alessandro verovert de bal door een tackle van achteren. D`Alessandro geeft een hoge lob. Hill kan de bal niet met de borst controleren. Hill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Grenier geeft een hoge lob. Dixon kopt de bal weg. Gusberti is nu in balbezit. Gusberti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Kingston - FC Gijon 0:2

32e minuut.
Ference speelt de bal door. Defoe rent richting de bal. Defoe probeert naar een medespeler te passen. Hill rent richting de bal. Hill draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Kingston - FC Gijon 0:3

35e minuut.
Labatt is nu in balbezit. Radchuck verovert de bal door een tackle van achteren. Radchuck speelt de bal door. Travis rent richting de bal. Travis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Kingston 51%, FC Gijon 49%.
Lokomotiv Kingston - FC Gijon 0:3

46e minuut.
Silvestrini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kampa heeft problemen om de bal te vangen. Kampa probeert naar een medespeler te passen. Travis is nu in balbezit. Travis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Herman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusberti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Yun-xian is nu in balbezit. Chretien verovert de bal door een tackle van achteren. Chretien probeert naar een medespeler te passen. Travis is nu in balbezit. Travis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kampa is nu in balbezit. Kampa passt de bal zonder na te denken. Husar bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Defoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa begaat een overtreding. Defoe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Husar met een snel genomen vrije trap. Herman heeft problemen om de bal te vangen. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Gallardo met een snelle inworp. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusberti schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Kingston - FC Gijon 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Kingston 46%, FC Gijon 54%.
Lokomotiv Kingston - FC Gijon 0:4