Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dominate fc snowhares
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Justice rent richting de bal. Justice geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanner met een snelle inworp. Teixeira geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Teixeira probeert naar een medespeler te passen. O`Neil rent richting de bal. Beard bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil onderschept slim de pass. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Justice geeft de bal voor. Inworp. Tanner met een snelle inworp. Teixeira rent richting de bal. Teixeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Desjardin is nu in balbezit. Teixeira verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira speelt de bal door. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Devine rent richting de bal. Bradshaw onderschept slim de pass. Godfrey begaat een overtreding. Godfrey krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Esteves heeft problemen om de bal te vangen. de Vos is nu in balbezit. de Vos probeert naar een medespeler te passen. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dominate fc - snowhares 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominate fc 61%, snowhares 39%.
dominate fc - snowhares 1:0

53e minuut.
de Vos rent richting de bal. de Vos passt de bal in één keer door. Rustad rent richting de bal. Meuleman onderschept slim de pass. Meuleman schiet op doel. Giacomi bokst de bal weg.

61e minuut.
Meuleman kopt de bal weg. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rustad rent richting de bal. Devine rent richting de bal. Devine passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
de Vos draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Giacomi trapt de bal weg van het doel. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dominate fc - snowhares 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dominate fc 52%, snowhares 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dominate fc - snowhares 1:1