Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 01:16
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: ABCDE FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2878
ABCDE FC North Bay Vase FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 20.2
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Wang de bal. Summerhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bell krijgt een gele kaart.

11e minuut.
O`Shea met een snelle inworp. Summerhill rent richting de bal. Summerhill passt de bal met de wreef. Cassano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Summerhill verovert de bal door een tackle van achteren. DeGuzman rent richting de bal. Summerhill onderschept slim de pass. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wang heeft problemen om de bal te vangen. Smith verovert de bal door een tackle van achteren. Summerhill onderschept slim de pass. Summerhill schiet op doel. Smith maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
DeGuzman passt de bal zonder na te denken. Wang is nu in balbezit. Wang passt de bal in één keer door. O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ABCDE FC - North Bay Vase FC 0:1

38e minuut.
Bellavance is nu in balbezit. Xausa verovert de bal door een tackle van achteren. Xausa probeert naar een medespeler te passen. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Summerhill rent richting de bal. Summerhill passt de bal met de wreef. Wang rent richting de bal. Wang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCDE FC 59%, North Bay Vase FC 41%.
ABCDE FC - North Bay Vase FC 0:1

67e minuut.
Aunger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunger probeert naar een medespeler te passen. Wang rent richting de bal. Wang haalt uit met een fantastische trap. Smith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABCDE FC - North Bay Vase FC 0:2

76e minuut.
O`Shea rent richting de bal. Bell is nu in balbezit. Bell passt de bal in één keer door. Xausa is nu in balbezit. Xausa schiet op doel. Beckmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Davidson rent richting de bal. Davidson geeft een hoge lob. Wang rent richting de bal. Summerhill rent richting de bal. Summerhill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCDE FC 57%, North Bay Vase FC 43%.
ABCDE FC - North Bay Vase FC 0:2