Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gijon WaffeX
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Spencer probeert naar een medespeler te passen. D`Alessandro rent richting de bal. D`Alessandro passt de bal zonder na te denken. Hill is nu in balbezit. Hill haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Garnett geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dixon met de inworp. Gusberti rent richting de bal. Gusberti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
de Vos verovert de bal door een tackle van achteren. de Vos probeert naar een medespeler te passen. Booth bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grenier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dixon de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mercier. Mercier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gijon 55%, WaffeX 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gijon - WaffeX 0:0

46e minuut.
Lincoln rent richting de bal. Hill begaat een overtreding. Lincoln raakt geblesseerd tijdens het duel. de Vos met een snel genomen vrije trap. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke draait met de bal, schiet en ... Duff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
de Vos rent richting de bal. de Vos passt de bal in één keer door. Reynolds rent richting de bal. Hill verovert de bal door een tackle van achteren. Hill draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

62e minuut.
de Vos heeft problemen om de bal te vangen. Ugljesa is nu in balbezit. Lincoln speelt de bal door. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Radchuck probeert naar een medespeler te passen. Dixon is nu in balbezit. Garnett schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Garnett moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Garnett schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Gusberti met een sublieme pass. Ugljesa is nu in balbezit. Ugljesa probeert naar een medespeler te passen. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Reynolds geeft een hoge lob. Inworp. D`Alessandro met een snelle inworp. Klungelig pakt Gusberti de bal. Gusberti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Statopoulos met de inworp. Gusberti rent richting de bal. Gusberti met een sublieme pass. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gijon 32%, WaffeX 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gijon - WaffeX 0:0