Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Bay Vase FC dominate fc
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Blackburn met een snelle inworp. Cassano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pesznecker. Cassano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cassano kan niet meer verder spelen. LeBlanc komt het veld opgelopen. Ashworth geeft de bal voor. Meuleman rent richting de bal. Bellavance begaat een overtreding. Bellavance krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bellavance probeert naar een medespeler te passen. Justice rent richting de bal. O`Shea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Justice wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Desjardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Desjardin speelt de bal door. de Vos probeert naar een medespeler te passen. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
LeBlanc kopt de bal weg. Summerhill is nu in balbezit. Pesznecker probeert naar een medespeler te passen. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Desjardin onderschept slim de pass. Desjardin passt de bal zonder na te denken. Blackburn rent richting de bal. Meuleman verovert de bal door een tackle van achteren. Meuleman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Bay Vase FC 44%, dominate fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Bay Vase FC - dominate fc 0:0

55e minuut.
de Vos is nu in balbezit. Meuleman is nu in balbezit. de Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman rent richting de bal. Meuleman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Anderson probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Meuleman is nu in balbezit. Devine is nu in balbezit. Devine met een sublieme pass. de Vos is nu in balbezit. de Vos haalt uit met een fantastische trap. Beckmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
LeBlanc kopt de bal weg. Klungelig pakt Desjardin de bal. Summerhill met een sublieme pass. Wang is nu in balbezit. Wang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lemaître niet meer kan verder spelen. Michaels komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Devine kopt de bal weg. Summerhill is nu in balbezit. Summerhill geeft een hoge lob. Wang is nu in balbezit. Wang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Bay Vase FC 33%, dominate fc 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Bay Vase FC - dominate fc 0:0