Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Blues Manchester Leopards
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Van der Mollen verovert de bal door een tackle van achteren. Howard is nu in balbezit. Peart bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard onderschept slim de pass. Howard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Budalic is nu in balbezit. Budalic passt de bal met de wreef. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Blues - Manchester Leopards 1:0

23e minuut.
Van der Mollen is nu in balbezit. Cannon is nu in balbezit. Cannon passt de bal met de wreef. Quintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero geeft een lange en hoge pass. Emmerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard haalt uit met een fantastische trap. Emmerson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Blues - Manchester Leopards 2:0

36e minuut.
Defoe met de inworp. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon speelt de bal door. Klungelig pakt O`Neal de bal. O`Neal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Blues 50%, Manchester Leopards 50%.
SC Blues - Manchester Leopards 2:0

59e minuut.
Emmerson met een harde bal richting middenveld. Beckmann is nu in balbezit. Beckmann met een sublieme pass. O`Neal bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neal draait met de bal, schiet en ... Lang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Defoe onderschept slim de pass. Defoe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cannon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beckmann rent richting de bal. Beckmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lang met een harde bal richting middenveld. Dodds kopt de bal weg. Defoe geeft een lange en hoge pass. Howard rent richting de bal. Howard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Blues 50%, Manchester Leopards 50%.
SC Blues - Manchester Leopards 2:0