Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
snowhares NEKROSZ FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Klungelig pakt Pereira de bal. Bradshaw rent richting de bal. Bradshaw passt de bal zonder na te denken. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira draait met de bal, schiet en ... Praljak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Teixeira met een sublieme pass. Santiago is nu in balbezit. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel. Praljak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - NEKROSZ FC 1:0

15e minuut.
Vaillancourt speelt de bal door. Klungelig pakt Orefice de bal. O`Neil verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Praljak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - NEKROSZ FC 2:0

21e minuut.
Inworp. Rustad met de inworp. Bradshaw heeft problemen om de bal te vangen. Bradshaw passt de bal in één keer door. Fitzgerald probeert naar een medespeler te passen. Praljak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Sinclair geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanner met de inworp. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - NEKROSZ FC 3:0

40e minuut.
Praljak trapt de bal weg. Sherman geeft een lange en hoge pass. Tanner speelt de bal door. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Santiago met een harde bal richting middenveld. Sherman kopt de bal weg. Teixeira rent richting de bal. Teixeira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - NEKROSZ FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowhares 40%, NEKROSZ FC 60%.
snowhares - NEKROSZ FC 4:0

49e minuut.
Sherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sherman speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. O`Neil verovert de bal door een tackle van achteren. O`Neil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Pereira probeert naar een medespeler te passen. Bradshaw is nu in balbezit. Bradshaw passt de bal met de wreef. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - NEKROSZ FC 5:0

62e minuut.
Santiago geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fitzgerald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Huet met de inworp. Teixeira rent richting de bal. Pereira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pereira krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Sherman speelt de bal door. Bradshaw rent richting de bal. Bradshaw probeert naar een medespeler te passen. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
snowhares - NEKROSZ FC 6:0

87e minuut.
Santiago probeert de bal aan de voet te houden. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira passt de bal met de wreef. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: snowhares 41%, NEKROSZ FC 59%.
snowhares - NEKROSZ FC 6:0