Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Bay Vase FC FC Gijon
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Summerhill onderschept slim de pass. Grenier is nu in balbezit. Summerhill onderschept slim de pass. Summerhill haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Husar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
North Bay Vase FC - FC Gijon 1:0

18e minuut.
Summerhill geeft een lange en hoge pass. Grenier probeert naar een medespeler te passen. D`Alessandro met een sublieme pass. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Yun-xian onderschept slim de pass. Ugljesa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hill de bal. Gusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusberti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
North Bay Vase FC - FC Gijon 1:1

29e minuut.
Husar rent richting de bal. Summerhill rent richting de bal. Husar is nu in balbezit. Summerhill verovert de bal door een tackle van achteren. Summerhill schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Bay Vase FC - FC Gijon 2:1

35e minuut.
Grenier geeft de bal voor. Hill is nu in balbezit. LeBlanc maakt een afschuwelijke overtreding. LeBlanc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Bay Vase FC 52%, FC Gijon 48%.
North Bay Vase FC - FC Gijon 2:1

51e minuut.
D`Alessandro is nu in balbezit. D`Alessandro geeft de bal voor. Bellavance is nu in balbezit. Gusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusberti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Yun-xian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Husar rent richting de bal. Summerhill is nu in balbezit. Summerhill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Bay Vase FC - FC Gijon 3:1

66e minuut.
Blackburn verovert de bal door een tackle van achteren. Summerhill heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gusberti. Gusberti krijgt een gele kaart. Summerhill is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. LeBlanc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ugljesa rent richting de bal. Summerhill onderschept slim de pass. Yun-xian bereikt de bal nog maar net als eerste. Summerhill verovert de bal door een tackle van achteren. Summerhill geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
LeBlanc is nu in balbezit. Gusberti onderschept slim de pass. Gusberti passt de bal zonder na te denken. Hill is nu in balbezit. Hill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Bay Vase FC 58%, FC Gijon 42%.
North Bay Vase FC - FC Gijon 3:1