Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 01:16
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: WaffeX Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2980
WaffeX SC Blues
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Spencer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
RunningBear rent richting de bal. Radzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinski passt de bal met de wreef. Howard is nu in balbezit. Howard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Statopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon passt de bal met de wreef. Budalic heeft problemen om de bal te vangen. Budalic haalt uit met een fantastische trap. Boissieres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WaffeX - SC Blues 0:1

16e minuut.
Lemaître is nu in balbezit. Lemaître probeert naar een medespeler te passen. de Vos rent richting de bal. Budalic onderschept slim de pass. Budalic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
de Vos passt de bal met de wreef. Gupta rent richting de bal. Gupta met een sublieme pass. Howard rent richting de bal. Howard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Howard rent richting de bal. Gupta rent richting de bal. de Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalic verovert de bal door een tackle van achteren. Budalic draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon passt de bal met de wreef. Defoe probeert naar een medespeler te passen. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Howard is nu in balbezit. Budalic bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard is nu in balbezit. Budalic is nu in balbezit. Budalic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Budalic is nu in balbezit. Howard rent richting de bal. Budalic rent richting de bal. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WaffeX 68%, SC Blues 32%.
WaffeX - SC Blues 0:1

48e minuut.
Edgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgar passt de bal zonder na te denken. Howard is nu in balbezit. Howard draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Burr de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Daar is de Vos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cannon onderschept slim de pass. Cannon passt de bal met de wreef. Howard rent richting de bal. Howard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WaffeX - SC Blues 0:2

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintero met de inworp. Klungelig pakt de Vos de bal. Budalic verovert de bal door een tackle van achteren. Budalic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Quintero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintero geeft de bal voor. Reynolds heeft problemen om de bal te vangen. Howard rent richting de bal. Howard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WaffeX - SC Blues 0:3

63e minuut.
Klungelig pakt Edgar de bal. Mercier is nu in balbezit. Mercier passt de bal met de wreef. Clarke rent richting de bal. Clarke draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Radzinski de bal. RunningBear rent richting de bal. RunningBear probeert naar een medespeler te passen. Howard rent richting de bal. Howard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WaffeX - SC Blues 0:4

69e minuut.
de Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budalic. de Vos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Vos met een snel genomen vrije trap. Mercier rent richting de bal. Mercier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
de Vos onderschept slim de pass. Cannon is nu in balbezit. Met opzet legt de Vos zijn tegenspeler op de grond. Cannon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
Lemaître met een sublieme pass. de Vos rent richting de bal. Howard begaat een overtreding. de Vos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WaffeX 60%, SC Blues 40%.
WaffeX - SC Blues 0:4