Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Kingston Icy Roughriders
451 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McInnis met de inworp. Tobin probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Travis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunne rent richting de bal. Travis begaat een overtreding. Travis krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tobin met een sublieme pass. Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa geeft een lange en hoge pass. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Kampa de bal. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright geeft een lange en hoge pass. Travis rent richting de bal. Travis haalt uit met een fantastische trap. Montagnac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin begaat een overtreding. Wright is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wright zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boyle is nu in balbezit. Travis onderschept slim de pass. Travis schiet op doel. Montagnac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Kingston - Icy Roughriders 1:0

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Kampa de bal onder controle te krijgen. Dunne rent richting de bal. Kampa onderschept slim de pass. Travis rent richting de bal. Travis draait met de bal, schiet en ... Montagnac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Silvestrini passt de bal met de wreef. Ference bereikt de bal nog maar net als eerste. Ference passt de bal zonder na te denken. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis haalt uit met een fantastische trap. Montagnac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Tobin is nu in balbezit. Wright rent richting de bal. Tobin is nu in balbezit. Clarke rent richting de bal. Clarke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Kingston 40%, Icy Roughriders 60%.
Lokomotiv Kingston - Icy Roughriders 1:0

46e minuut.
Silvestrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunne onderschept slim de pass. Dunne met een sublieme pass. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Silvestrini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garvey komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Wright rent richting de bal. Wright passt de bal met de wreef. Dunne speelt de bal door. Tobin rent richting de bal. Tobin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lokomotiv Kingston - Icy Roughriders 1:1

74e minuut.
Klungelig pakt Travis de bal. Sewell rent richting de bal. Travis onderschept slim de pass. Travis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Kingston - Icy Roughriders 2:1

83e minuut.
Wright rent richting de bal. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tobin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tobin kan niet meer verder spelen. Clemens komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Kingston 45%, Icy Roughriders 55%.
Lokomotiv Kingston - Icy Roughriders 2:1