Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Games Team Eagles dominate fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Tousignant is nu in balbezit. Desjardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tousignant verovert de bal door een tackle van achteren. Arguedas is nu in balbezit. Arguedas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Desjardin kopt de bal weg. Daar is Logan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meuleman rent richting de bal. Meuleman draait met de bal, schiet en ... Fitzpatrick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - dominate fc 0:1

17e minuut.
Tousignant probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arguedas de bal. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman draait met de bal, schiet en ... Fitzpatrick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - dominate fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Eagles 58%, dominate fc 42%.
Games Team Eagles - dominate fc 0:2

47e minuut.
Justice bereikt de bal nog maar net als eerste. Tousignant bereikt de bal nog maar net als eerste. Justice bereikt de bal nog maar net als eerste. Tousignant rent richting de bal. Tousignant draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Carpentier passt de bal met de wreef. Lammie verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander probeert de bal met de borst te controleren. Devine rent richting de bal. Devine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Marshall probeert naar een medespeler te passen. Desjardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marshall krijgt een gele kaart.

81e minuut.
de Vos verovert de bal door een tackle van achteren. de Vos passt de bal zonder na te denken. Alexander rent richting de bal. Meuleman onderschept slim de pass. Meuleman draait met de bal, schiet en ... Fitzpatrick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Michaels trapt de bal weg van het doel. Marshall kopt de bal weg. Tousignant is nu in balbezit. Tousignant haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Beard de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - dominate fc 1:2

90e minuut.
Marshall is nu in balbezit. de Vos is nu in balbezit. Marshall begaat een overtreding. de Vos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Desjardin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fitzpatrick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Eagles - dominate fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Eagles 49%, dominate fc 51%.
Games Team Eagles - dominate fc 1:3