Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Leopards ABCDE FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.5
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Blackburn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McKennitt met een snelle inworp. Beckmann is nu in balbezit. Beckmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Eglinton verovert de bal door een tackle van achteren. Eglinton passt de bal zonder na te denken. Austin rent richting de bal. Austin schiet op doel. Emmerson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - ABCDE FC 0:1

13e minuut.
Eglinton passt de bal in één keer door. Peart kan de bal niet met de borst controleren. Beckmann is nu in balbezit. DeGuzman onderschept slim de pass. DeGuzman geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
DeGuzman kopt de bal weg. Xausa speelt de bal door. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lamontagne de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - ABCDE FC 0:2

42e minuut.
Peart verovert de bal door een tackle van achteren. Peart passt de bal met de wreef. O`Neal heeft problemen om de bal te vangen. O`Neal draait met de bal, schiet en ... Smith probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - ABCDE FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Leopards 54%, ABCDE FC 46%.
Manchester Leopards - ABCDE FC 1:2

52e minuut.
Austin is nu in balbezit. Peart onderschept slim de pass. Peart probeert naar een medespeler te passen. Xausa bereikt de bal nog maar net als eerste. Xausa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Marrelo met een sublieme pass. Xausa is nu in balbezit. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Xausa is nu in balbezit. Xausa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Austin rent richting de bal. Austin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bell de bal. Xausa bereikt de bal nog maar net als eerste. Xausa schiet op doel. Emmerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Dodds rent richting de bal. Dodds met een sublieme pass. Peart met een sublieme pass. Beckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Xausa rent richting de bal. Lifeson is nu in balbezit. Xausa onderschept slim de pass. Xausa draait met de bal, schiet en ... Emmerson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Leopards - ABCDE FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Leopards 57%, ABCDE FC 43%.
Manchester Leopards - ABCDE FC 1:3