Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Icy Roughriders dominate fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Justice bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia passt de bal in één keer door. Clarke rent richting de bal. Clarke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Icy Roughriders - dominate fc 1:0

15e minuut.
Godfrey speelt de bal door. Devine heeft problemen om de bal te vangen. Devine geeft de bal voor. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman haalt uit met een fantastische trap. Montagnac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Garcia is nu in balbezit. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Tobin rent richting de bal. Tobin draait met de bal, schiet en ... Ashworth probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Garcia onderschept slim de pass. Garcia passt de bal in één keer door. Clarke heeft problemen om de bal te vangen. Tobin rent richting de bal. Tobin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Godfrey verovert de bal door een tackle van achteren. Godfrey geeft een hoge lob. Nathan kopt de bal weg. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Icy Roughriders - dominate fc 1:1

37e minuut.
Justice heeft problemen om de bal te vangen. Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Clarke rent richting de bal. Clarke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Walsh geeft de bal voor. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine maakt een afschuwelijke overtreding. Devine is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Tobin probeert naar een medespeler te passen. de Vos rent richting de bal. de Vos passt de bal zonder na te denken. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icy Roughriders 60%, dominate fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Icy Roughriders - dominate fc 1:1

51e minuut.
Walsh is nu in balbezit. Walsh passt de bal zonder na te denken. Sewell rent richting de bal. de Vos onderschept slim de pass. de Vos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Nathan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ashworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel. Lemaître maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Icy Roughriders - dominate fc 2:1

76e minuut.
Dunne kopt de bal weg. Godfrey heeft problemen om de bal te vangen. Walsh probeert naar een medespeler te passen. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Carpentier met de inworp. Walsh geeft een hoge lob. Sewell heeft problemen om de bal te vangen. Meuleman rent richting de bal. Meuleman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Icy Roughriders 55%, dominate fc 45%.
Icy Roughriders - dominate fc 2:1