Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrathful Wolves Quarrelsome Mills
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Spencer passt de bal zonder na te denken. Daar is Heinze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konstantyno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heinze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Heinze met een snel genomen vrije trap. Foucault probeert de bal met de borst te controleren. Foucault draait met de bal, schiet en ... Dauchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Puljic met een snelle inworp. Dandenault rent richting de bal. Dandenault probeert naar een medespeler te passen. Foucault rent richting de bal. Foucault draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fitzpatrick verovert de bal door een tackle van achteren. Fitzpatrick speelt de bal door. Piovanelli rent richting de bal. Foucault verovert de bal door een tackle van achteren. Foucault haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrathful Wolves - Quarrelsome Mills 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrathful Wolves 45%, Quarrelsome Mills 55%.
Wrathful Wolves - Quarrelsome Mills 1:0

49e minuut.
Foucault bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandenault rent richting de bal. Piovanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Dandenault verovert de bal door een tackle van achteren. Dandenault haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Dandenault bereikt de bal nog maar net als eerste. Foucault is nu in balbezit. Dandenault rent richting de bal. Foucault is nu in balbezit. Foucault schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
DeRosario onderschept slim de pass. Djekanovic onderschept slim de pass. Djekanovic speelt de bal door. Foucault is nu in balbezit. Foucault schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Khan is nu in balbezit. Khan speelt de bal door. Fitzpatrick probeert naar een medespeler te passen. Guillon rent richting de bal. Guillon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrathful Wolves 42%, Quarrelsome Mills 58%.
Wrathful Wolves - Quarrelsome Mills 1:0