Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oak Devils AFC Kazer
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Daar is Halsted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bélanger is nu in balbezit. Halsted begaat een overtreding. Halsted krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris begaat een overtreding. Wilson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wilson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ashley rent richting de bal. Nesta verovert de bal door een tackle van achteren. Nesta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ashley geeft een lange en hoge pass. Wilson kopt de bal weg. Bélanger is nu in balbezit. Morris verovert de bal door een tackle van achteren. Morris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oak Devils - AFC Kazer 1:0

22e minuut.
Nesta rent richting de bal. Travis is nu in balbezit. Nesta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nesta krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Travis trapt de bal weg. Halsted kopt de bal weg. Wilson rent richting de bal. Morris onderschept slim de pass. Morris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bélanger is nu in balbezit. Halsted verovert de bal door een tackle van achteren. Halsted speelt de bal door. Daar is Morris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morris haalt uit met een fantastische trap. Foster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Oak Devils - AFC Kazer 2:0

37e minuut.
Stuart verovert de bal door een tackle van achteren. Ashworth rent richting de bal. Begin rent richting de bal. Ashworth verovert de bal door een tackle van achteren. Ashworth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Begin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashworth verovert de bal door een tackle van achteren. Ashworth passt de bal zonder na te denken. Nesta rent richting de bal. Nesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oak Devils - AFC Kazer 2:1

43e minuut.
Ashley geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fitzpatrick met een snelle inworp. Ashworth rent richting de bal. Ashworth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oak Devils 54%, AFC Kazer 46%.
Oak Devils - AFC Kazer 2:1

51e minuut.
Hennessey kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Travis de bal onder controle te krijgen. Nesta rent richting de bal. Nesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oak Devils - AFC Kazer 2:2

58e minuut.
Stuart is nu in balbezit. Begin rent richting de bal. Begin probeert naar een medespeler te passen. Nesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ashley rent richting de bal. Ashley geeft een lange en hoge pass. Daar is Davidson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morris is nu in balbezit. Morris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Begin is nu in balbezit. Bélanger verovert de bal door een tackle van achteren. Bélanger geeft een lange en hoge pass. Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzpatrick haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Stuart is nu in balbezit. Ashley verovert de bal door een tackle van achteren. Ashley speelt de bal door. Morris is nu in balbezit. Morris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Halsted is nu in balbezit. Stuart is nu in balbezit. Halsted verovert de bal door een tackle van achteren. Halsted haalt uit met een fantastische trap. Foster maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oak Devils - AFC Kazer 3:2

81e minuut.
Halsted heeft problemen om de bal te vangen. Bélanger probeert naar een medespeler te passen. Morris is nu in balbezit. Morris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ashworth probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. LeBlanc is nu in balbezit. Nesta onderschept slim de pass. Nesta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oak Devils - AFC Kazer 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oak Devils 48%, AFC Kazer 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oak Devils - AFC Kazer 3:3