Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Chill IFK Nationals
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.7
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Radchuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Radchuck probeert naar een medespeler te passen. Carpentier rent richting de bal. Carpentier schiet op doel. Boyes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Chill - IFK Nationals 0:1

11e minuut.
Touchette kopt de bal weg. Arango rent richting de bal. Fundy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fundy krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Booth passt de bal in één keer door. Carpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpentier verovert de bal door een tackle van achteren. Carpentier haalt uit met een fantastische trap. Boyes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Glover is nu in balbezit. Amado is nu in balbezit. King begaat een overtreding. King krijgt een gele kaart. Amado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fundy met een snel genomen vrije trap. Acres Jr kopt de bal weg. Britner heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpentier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Chill - IFK Nationals 0:2

24e minuut.
Daar is Holden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acres Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Booth begaat een overtreding. Booth krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Glover is nu in balbezit. Arango is nu in balbezit. Arango speelt de bal door. O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Hara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Chill 60%, IFK Nationals 40%.
AC Chill - IFK Nationals 0:2

53e minuut.
King met een sublieme pass. Arango is nu in balbezit. Radchuck onderschept slim de pass. Booth is nu in balbezit. Booth geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Glover verovert de bal door een tackle van achteren. Glover probeert naar een medespeler te passen. Fundy speelt de bal door. Carpentier rent richting de bal. Carpentier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Amado is nu in balbezit. Booth onderschept slim de pass. Booth speelt de bal door. O`Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Hara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Acres Jr is nu in balbezit. Humphries rent richting de bal. Humphries passt de bal in één keer door. O`Hara is nu in balbezit. O`Hara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Chill 64%, IFK Nationals 36%.
AC Chill - IFK Nationals 0:2