Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnaby Rangers Dark Siders
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lavigne is nu in balbezit. Lavigne passt de bal zonder na te denken. Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker rent richting de bal. Striker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne met een sublieme pass. Striker is nu in balbezit. Striker haalt uit met een fantastische trap. Bradley probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Klungelig pakt Bouchard de bal. Lavigne verovert de bal door een tackle van achteren. Lavigne met een sublieme pass. Striker rent richting de bal. Striker haalt uit met een fantastische trap. Yonge bokst de bal weg.

21e minuut.
Lavigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavigne passt de bal met de wreef. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez draait met de bal, schiet en ... Yonge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnaby Rangers - Dark Siders 0:1

29e minuut.
Monsalve raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cox komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnaby Rangers 40%, Dark Siders 60%.
Burnaby Rangers - Dark Siders 0:1

48e minuut.
Martinez geeft de bal voor. Dumont probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sutton speelt de bal door. Alcindor rent richting de bal. Alcindor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Meuleman is nu in balbezit. Meuleman passt de bal zonder na te denken. Corazzin probeert de bal aan de voet te houden. Alexiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexiadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burnaby Rangers - Dark Siders 1:1

68e minuut.
Lavigne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spencer komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dudley met een harde bal richting middenveld. Cox kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Blondin de bal onder controle te krijgen. Alexiadis is nu in balbezit. Alexiadis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Martinez geeft een hoge lob. Meuleman kopt de bal weg. Klungelig pakt Alcindor de bal. Striker bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sutton met een sublieme pass. Corazzin heeft problemen om de bal te vangen. Peschisolido rent richting de bal. Malhotra verovert de bal door een tackle van achteren. Malhotra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Corazzin geeft een lange en hoge pass. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard geeft een hoge lob. Malhotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Malhotra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Spencer passt de bal zonder na te denken. Martinez is nu in balbezit. Martinez passt de bal zonder na te denken. Striker rent richting de bal. Striker draait met de bal, schiet en ... Yonge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnaby Rangers - Dark Siders 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnaby Rangers 38%, Dark Siders 62%.
Burnaby Rangers - Dark Siders 1:2