Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plains United Major Conquerrors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pereira met de inworp. MacDonald heeft problemen om de bal te vangen. MacDonald geeft een lange en hoge pass. Boyd rent richting de bal. Boyd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
MacDonald is nu in balbezit. MacDonald rent richting de bal. MacDonald schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. MacDonald krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Canizalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Burke speelt de bal door. Lang rent richting de bal. Lang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sanchez verovert de bal door een tackle van achteren. Demanche onderschept slim de pass. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanche is nu in balbezit. Demanche haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap. Buck bokst de bal weg.

24e minuut.
Barry is nu in balbezit. Demanche onderschept slim de pass. Demanche passt de bal met de wreef. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
MacDonald passt de bal zonder na te denken. Labatt is nu in balbezit. Burke begaat een overtreding. Labatt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canizalez wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Labatt probeert de bal aan de voet te houden. Demanche is nu in balbezit. Demanche passt de bal zonder na te denken. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plains United 59%, Major Conquerrors 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Plains United - Major Conquerrors 0:0

48e minuut.
Wills passt de bal in één keer door. Demanche is nu in balbezit. Demanche probeert naar een medespeler te passen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - Major Conquerrors 0:1

60e minuut.
Canizalez passt de bal in één keer door. Musa rent richting de bal. Hume verovert de bal door een tackle van achteren. Hume schiet op doel. Heinze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Demanche is nu in balbezit. Demanche passt de bal met de wreef. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap. Buck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - Major Conquerrors 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plains United 54%, Major Conquerrors 46%.
Plains United - Major Conquerrors 0:2