Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plains United Burnaby Rangers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Sanchez met een sublieme pass. Praljak rent richting de bal. Cox is nu in balbezit. Praljak onderschept slim de pass. Praljak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - Burnaby Rangers 1:0

16e minuut.
Sanchez onderschept slim de pass. Sanchez geeft een hoge lob. Barry heeft problemen om de bal te vangen. Malhotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Malhotra schiet op doel. Buck bokst de bal weg.

21e minuut.
Sutton passt de bal met de wreef. Canizalez rent richting de bal. Canizalez speelt de bal door. Praljak rent richting de bal. Praljak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - Burnaby Rangers 2:0

23e minuut.
Hirshfeld geeft een lange en hoge pass. Sanchez kopt de bal weg. Alexiadis is nu in balbezit. Alexiadis schiet op doel. Buck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plains United - Burnaby Rangers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plains United 51%, Burnaby Rangers 49%.
Plains United - Burnaby Rangers 2:1

64e minuut.
Malhotra speelt de bal door. Alexiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizalez rent richting de bal. Alexiadis onderschept slim de pass. Alexiadis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bouchard rent richting de bal. Bouchard speelt de bal door. Alexiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexiadis schiet op doel. Michaels probeert de bal aan de voet te houden. Buck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Labatt rent richting de bal. Bouchard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Labatt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Labatt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bradley kopt de bal weg. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt onderschept slim de pass. Labatt schiet op doel. Yonge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Bradley geeft een hoge lob. Sanchez kopt de bal weg. Klungelig pakt Cox de bal. Canizalez is nu in balbezit. Canizalez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Canizalez rent richting de bal. Canizalez met een sublieme pass. Dumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Praljak verovert de bal door een tackle van achteren. Praljak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plains United 49%, Burnaby Rangers 51%.
Plains United - Burnaby Rangers 2:1