Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajax Angels Southhampton
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.6 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Daar is Justice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eglinton is nu in balbezit. Justice begaat een overtreding. Justice krijgt een gele kaart. Eglinton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dauchez wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Justice bereikt de bal nog maar net als eerste. Justice geeft een hoge lob. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang onderschept slim de pass. Wang schiet op doel. Green bokst de bal weg. Dumont probeert de bal aan de voet te houden. Mahoney rent richting de bal. Wang onderschept slim de pass. Wang draait met de bal, schiet en ... Green kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hunt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajax Angels - Southhampton 1:0

31e minuut.
Drury bereikt de bal nog maar net als eerste. Eglinton onderschept slim de pass. Donald bereikt de bal nog maar net als eerste. Eglinton verovert de bal door een tackle van achteren. Eglinton haalt uit met een fantastische trap. Brewer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Angels 60%, Southhampton 40%.
Ajax Angels - Southhampton 1:0

84e minuut.
Celali is nu in balbezit. Celali passt de bal met de wreef. Dauchez heeft problemen om de bal te vangen. Eglinton rent richting de bal. Eglinton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajax Angels 56%, Southhampton 44%.
Ajax Angels - Southhampton 1:0