Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mulish Spitfires FK Verte et Or
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Fortner passt de bal in één keer door. Crosby probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crosby speelt de bal door. do Santos is nu in balbezit. do Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulish Spitfires - FK Verte et Or 0:1

11e minuut.
de Rosario verovert de bal door een tackle van achteren. de Rosario geeft de bal voor. Fortner is nu in balbezit. Fortner schiet op doel. Malhotra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mulish Spitfires - FK Verte et Or 1:1

19e minuut.
Hermus geeft een lange en hoge pass. Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger probeert naar een medespeler te passen. Fortner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortner draait met de bal, schiet en ... Malhotra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Ratzinger geeft een hoge lob. Pinard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinard passt de bal in één keer door. do Santos rent richting de bal. do Santos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Girard geeft een hoge lob. Daar is do Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stevenson bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos onderschept slim de pass. do Santos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gagnon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mulish Spitfires - FK Verte et Or 1:2

29e minuut.
Bouchard passt de bal zonder na te denken. Ratzinger is nu in balbezit. Ratzinger passt de bal met de wreef. Fortner is nu in balbezit. Fortner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inworp. Pinard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahoney bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard onderschept slim de pass. Bouchard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mulish Spitfires 54%, FK Verte et Or 46%.
Mulish Spitfires - FK Verte et Or 1:2

46e minuut.
Zuniga met een sublieme pass. Mahoney rent richting de bal. Bouchard begaat een overtreding. Bouchard krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger passt de bal met de wreef. Mahoney is nu in balbezit. Bouchard verovert de bal door een tackle van achteren. Bouchard haalt uit met een fantastische trap. Gagnon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Ugljesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Ratzinger passt de bal in één keer door. Fortner rent richting de bal. Fortner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hirshfeld geeft de bal voor. Inworp. Mahoney met een snelle inworp. Zuniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuniga geeft een hoge lob. Malhotra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mulish Spitfires 41%, FK Verte et Or 59%.
Mulish Spitfires - FK Verte et Or 1:2