Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slavia Dwellers Soccer Eagles
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Nolan rent richting de bal. McKenna verovert de bal door een tackle van achteren. McKenna probeert naar een medespeler te passen. Keeper bereikt de bal nog maar net als eerste. Keeper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavia Dwellers - Soccer Eagles 1:0

28e minuut.
Mason speelt de bal door. Cook is nu in balbezit. Cook passt de bal zonder na te denken. Keeper is nu in balbezit. Keeper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nolan rent richting de bal. McKenna verovert de bal door een tackle van achteren. McKenna passt de bal in één keer door. Keeper is nu in balbezit. Keeper schiet op doel. Godfrey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Defoe geeft de bal voor. Inworp. Marinic met de inworp. McKenna rent richting de bal. McKenna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Dwellers 56%, Soccer Eagles 44%.
Slavia Dwellers - Soccer Eagles 1:0

53e minuut.
Barnes geeft de bal voor. Brandybuck is nu in balbezit. Alcindor maakt een afschuwelijke overtreding. Alcindor krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Alcindor rent richting de bal. Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval is nu in balbezit. Burke rent richting de bal. Burke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Brandybuck passt de bal zonder na te denken. Sandoval is nu in balbezit. Burke is nu in balbezit. Burke draait met de bal, schiet en ... RunningBear probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
McKenna speelt de bal door. Keeper rent richting de bal. Keeper haalt uit met een fantastische trap. Black is nu in balbezit. Black geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Godfrey trapt de bal weg. Barry is nu in balbezit. Nolan begaat een overtreding. Nolan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavia Dwellers 58%, Soccer Eagles 42%.
Slavia Dwellers - Soccer Eagles 1:0