Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burnaby Rangers Major Conquerrors
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Bevilacqua is nu in balbezit. Bevilacqua met een sublieme pass. Demanche bereikt de bal nog maar net als eerste. Demanche geeft een lange en hoge pass. MacDonald geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Demanche onderschept slim de pass. MacDonald is nu in balbezit. MacDonald geeft een hoge lob. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnaby Rangers - Major Conquerrors 0:1

35e minuut.
Bradley onderschept slim de pass. Bradley geeft een hoge lob. Daar is Cox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demanche rent richting de bal. Demanche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Iginla met een snelle inworp. Demanche is nu in balbezit. Demanche passt de bal in één keer door. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wills is nu in balbezit. Hirshfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirshfeld speelt de bal door. Alexiadis rent richting de bal. Alexiadis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnaby Rangers 48%, Major Conquerrors 52%.
Burnaby Rangers - Major Conquerrors 0:1

51e minuut.
Cox heeft problemen om de bal te vangen. Demanche bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cox krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Demanche probeert naar een medespeler te passen. Bouchard heeft problemen om de bal te vangen. Bouchard passt de bal in één keer door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Wills rent richting de bal. Hirshfeld onderschept slim de pass. Hirshfeld probeert naar een medespeler te passen. Alexiadis heeft problemen om de bal te vangen. Alexiadis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Suzuki verovert de bal door een tackle van achteren. Suzuki geeft een lange en hoge pass. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang onderschept slim de pass. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnaby Rangers 45%, Major Conquerrors 55%.
Burnaby Rangers - Major Conquerrors 0:1