Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Verte et Or Ajax Angels
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Hermus passt de bal in één keer door. Tong met een sublieme pass. Wang rent richting de bal. Wang haalt uit met een fantastische trap. Malhotra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Verte et Or - Ajax Angels 0:1

7e minuut.
Labrecque geeft een hoge lob. Mustafa kopt de bal weg. Tong rent richting de bal. Wang rent richting de bal. Wang draait met de bal, schiet en ... Malhotra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Justice bereikt de bal nog maar net als eerste. Justice passt de bal zonder na te denken. Drury probeert de bal aan de voet te houden. Wang is nu in balbezit. Wang schiet op doel. Malhotra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Knight Jr kopt de bal weg. Tong heeft problemen om de bal te vangen. Ugljesa is nu in balbezit. Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong geeft een hoge lob. Paal! Malhotra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Drury onderschept slim de pass. Tong is nu in balbezit. Tong met een sublieme pass. Wang is nu in balbezit. Wang draait met de bal, schiet en ... Malhotra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mustafa passt de bal met de wreef. Iniesta rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mustafa neemt de hoekschop. Drury kopt de bal weg. Malhotra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Verte et Or 67%, Ajax Angels 33%.
FK Verte et Or - Ajax Angels 0:1

46e minuut.
Drury bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos met een sublieme pass. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard draait met de bal, schiet en ... Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Girard met een snelle inworp. Pinard rent richting de bal. Pinard geeft de bal voor. Bouchard rent richting de bal. Bouchard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mustafa met een sublieme pass. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong is nu in balbezit. Wang rent richting de bal. Wang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Drury geeft een hoge lob. Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tong begaat een overtreding. Tong krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Mustafa speelt de bal door. Daar is Wang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iniesta is nu in balbezit. Wang onderschept slim de pass. Wang draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Daar is Tousignant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouchard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tousignant. Tousignant krijgt een gele kaart. Bouchard moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bouchard kan niet meer verder spelen. Periani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Verte et Or 33%, Ajax Angels 67%.
FK Verte et Or - Ajax Angels 0:1