Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southhampton Dark Siders
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Spencer passt de bal zonder na te denken. Striker bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hunt zijn tegenspeler op de grond. Hunt krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sherman verovert de bal door een tackle van achteren. Sherman geeft een lange en hoge pass. Keo bereikt de bal nog maar net als eerste. Eglinton rent richting de bal. Eglinton draait met de bal, schiet en ... Dudley bokst de bal weg.

29e minuut.
Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauchez verovert de bal door een tackle van achteren. Dauchez speelt de bal door. Eglinton is nu in balbezit. Eglinton schiet op doel. Dudley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Southhampton - Dark Siders 1:0

36e minuut.
O`Hara onderschept slim de pass. O`Hara passt de bal zonder na te denken. Eglinton is nu in balbezit. Dauchez rent richting de bal. Dauchez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Green trapt de bal weg van het doel. Daar is Hunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunt probeert naar een medespeler te passen. Eglinton is nu in balbezit. Eglinton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southhampton 47%, Dark Siders 53%.
Southhampton - Dark Siders 1:0

57e minuut.
Hunt met een sublieme pass. Meuleman is nu in balbezit. Eglinton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eglinton krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Alcindor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumont onderschept slim de pass. Dumont passt de bal zonder na te denken. Eglinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eglinton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Alcindor is nu in balbezit. Alcindor geeft de bal voor. Crook heeft problemen om de bal te vangen. Striker rent richting de bal. Striker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Boissieres bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondin speelt de bal door. O`Hara speelt de bal door. Eglinton heeft problemen om de bal te vangen. Eglinton haalt uit met een fantastische trap. Dudley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Lavigne rent richting de bal. Hunt is nu in balbezit. Lavigne tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lavigne krijgt een gele kaart. Hunt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hunt kan niet meer verder spelen. Celali komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southhampton 24%, Dark Siders 76%.
Southhampton - Dark Siders 1:0