Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer Club Sportif Mulish Spitfires
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger passt de bal met de wreef. Fortner is nu in balbezit. Fortner schiet op doel. Zuniga bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Attakora-Gyan de bal onder controle te krijgen. Keele rent richting de bal. Fortner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fortner krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ratzinger onderschept slim de pass. Ratzinger passt de bal zonder na te denken. Fortner rent richting de bal. Fortner schiet op doel. Lavallée werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Keele verovert de bal door een tackle van achteren. Keele speelt de bal door. Van der Jeugt rent richting de bal. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Club Sportif - Mulish Spitfires 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Club Sportif 47%, Mulish Spitfires 53%.
Soccer Club Sportif - Mulish Spitfires 1:0

68e minuut.
Giroux met een sublieme pass. Fortner rent richting de bal. Attakora-Gyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Attakora-Gyan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Mahoney rent richting de bal. Proudfoot verovert de bal door een tackle van achteren. Proudfoot speelt de bal door. Van der Jeugt is nu in balbezit. Van der Jeugt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Keele kan de bal niet met de borst controleren. Ratzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratzinger met een sublieme pass. Fortner rent richting de bal. Fortner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ratzinger rent richting de bal. Fortner is nu in balbezit. Lemaître maakt een afschuwelijke overtreding. Lemaître krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Club Sportif 48%, Mulish Spitfires 52%.
Soccer Club Sportif - Mulish Spitfires 1:0